http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009110610554106_uu.shtml

Voi vittu! Ei voi muuta sanoa! Suomi osaa kyllä niin hyvin nää raiskausoikeudenkäynnit tosiaan. Mutta sitten kun puhutaan kunnianloukkauksista tms. niin johan pärähtää 5 vuotta vankeutta. No kaipa se sitten vaan on niin että tuomitsijat on itse myös niitä raiskaajia. Ei kai ne nyt saman harrastuksen omaavia halua tuomita "kivasta pikku leikistä". Eikä uhreillekaan mitään käynyt, ei tietenkään. Eikä ollut nöyryyttävää, ei toki. Uhrithan oikeastaan halusivatkin koko toimintaa vaikka sanoivatkin toista. Naisethan nyt yleensäkin sanoo toista ja tarkottaa toista. Aivan, näinhän se menee.
 

Suomi, tuo raiskausten luvattu maa! Niin ja lasten hyväksikäytön. Ja mitähän vielä... Veropetosta tai kunninanloukkausta ei tosiaan kannata tehdä. Siitä saa jo 5 vuotta, hyvässä lykyssä kauemminkin. Huudat naapurilles, että koitas nyt sika saada se autos parkkiin, että muutkin päästää kotio ja kappas! Luetkin tiilenpäitä seuraavat kaksikymmentä vuotta kun naapuris veti asian oikeuteen. Eikä tietenkään puhuta halaistua sanaakaan tutkinnoissa selvinneistä asioista, että naapuri olikin juuri tulossa kotiin onnistuneelta raiskausreissulta ja autokin täynnä alaikäsiä "serkun muksuja jotka on yökylässä kun serkku on laivalla" jotka pääsee vähän "leikkimään". Tai mainitaan mutta ei noteerata. Tokihan se kunnianloukkas on pahempi asia! Ei toista nyt siaksi saa haukkua keskellä kirkasta päivää ihmisten kuullen! Kauheet henkiset traumat kun kutsutaan mudassa rypeväksi eläimeksi! Hyi kamala!

Muoks:

Jatketaanpa nyt sitten vielä samalla mallilla kun kerta alkuunkin päästiin.

Kun kerta varkailtakin joissain kulttuureissa viedään käsi niin miten ois jos raiskaudesta vois menttää heppinsä :) Tai naiset puolestaan... klitoriksensa? Vai mitähän niille keksis... Ei ainakaan voisi toistaa.

Sitten tämä ihana "puolusta itseäsi" dilemma. Raiskaushan on tuomittavaa jos saattaa ihmisen pelkotilaan tai muuhun tilaan jossa tämä on kykenemätön puolustamaan itseään... jotenkin tää nyt taitaa aina unohtua kaikilta, että oikeen laissa sanotaan näin! Noh... mitä jos puolustaakin itseään? Hyvässä lykyssä saat aiheutettua muutaman hassun mustelman raiskaajalle ja silti joudut raiskatuksi. Mitä tekee tuomioistuin? Joudut maksamaan aiheuttamastasi tuskasta raiskaajalle, niistä muutamasta mustelmasta... 'Ai niin sut raiskattiinkin? No ei se nyt ollut mitään! Kato näitä mustelmia! Aivan hirvittävän (nuppineulanpään) kokosia mustelmia!' Sama juttu jos pääset pakoon. 'Voi hitsi, pano epäonnistu, no mustelmat jäi. Ruvetaanpa syyttää pahoinpitelystä.' "Miksi pahoinpitelit henkilö x:n?" "Yritti raiskata, löin ja juoksin pakoon." "Löit ihmistä! Hyi sinua! Maksa korvauksia!" "Se yritti raiskata!" "Ei tapahtunut mitään, sinä vahingoitit toisa, maksa!"

Summa summarum. Eli pitäisi siis ottaa kaikki paska vastaan, eikä koskaan, ikinä, milloinkaan puolustaa itseään ja omaa henkikultaansa koska nämä oikeat rikoksentekijät alkaa valittamaan asiasta ja sitten ollaan aina niiden puolella... Eli on siis parempi kuin tulee raiskatuksi ja hakatuksi henkihieveriin siellä katuojassa kuin puolustaa itseään? Ja sitten vielä maksettaisiin korvauksia näille, jotka oikeasti on tehnyt väärin. Ehkä sanotaan, sormi hiukan pystyssä, että noh noh, ethän enää tee noin. Ja päästetään menemään rahat kourassa etsimään uusia uhreja? Kertokaa mulle jos tässä on joku järki, koska mä en oo sitä vielä löytäny... ja en mä nyt ihan niin tyhmä voi olla...

Sitten asiasta hiukan viereen mutta edelleen liittyen tuomioihin ja muihin:

Miksei koskaan opita, että ei se kolmesti murhannut psykopaatti oo tehny vieläkään parannusta. "No tää on nyt neljäs kerta kun tää päästetään vapaaksi. Muilla kerroilla se kävi aina lahtaamassa uuden ihmisen. Mut kyl se nyt on tosi kiltisti. Se on käyttäytyny niin mukavastikin. Ei se mitään enää tee" "pam, släsh, muahhahhaa" "Oho no taas se on täällä mut kyl se kovasti katuu tekojaan tällä kertaa joten annetaan ehdollinen"

Mikä näitä ihmisiä vaivaa!! Joskus tekisi mieli vaan.... ärrrinmurrrrrrin! Onko se kuinka tuomittavaa jos iskee hampaansa tuomion antajiin? Jos kuitenkin suurin osa kansasta (ainakin sen perusteella mitä minä olen kuullut) on samaa mieltä minun kanssani?