Menin sitten teatteriporukan kanssa iltaa viettämään teatterin jälkeen. Autolla menin. Seuraavalla kerralla olen viisaampi. Rumpali asuu siinä vieressä joten vongun siltä yöpaikkaa seuraavalla kerralla ja otan juotavaa mukaan ^^ Siitä sitten heitin Uittamolle yhden teatterilaisen. Että oli vaikeeta. Ei selkeitä ohjeita. Zompailtiin ihan väärällä puolella kunnes vihdoin saatiin kunnon ohjeet ja löydettiin oikeeseen paikkaan. Siitä sitten kotio ja kovasti mietin että jollekin pitäisi soitella että jos olis hereillä kun ei tehny mieli mennä kotio. Yhdelle kaverille aattelin soitella kun ohi menin mutta en sitten uskaltanu. Ja vain todetakseni kotona että perkule jätkähän oli hereillä =D
Teinpä sitten jotain mitä oo ikinä ennen tehny :) Lähdettiin Auralaakson ABC:lle. Koskaan herran kanssa ollut missään kahdestaan ennen. Harvoin ollaan nähty ja harvoin puheltu. Mutta nytpä lähdettiin. Ja mukavaa oli! Voisi herran kanssa lähteä useamminkin. Siitä sitten toinen herra lähetteli viestejä että töissä tulossa justiinsa Turkuun päin. Ei Tammarille haluttais kahveelle. No perkele! Mennään! :D Eli lopputulos on tämä: Olen Tammarissa kahden herran kanssa juttelemassa. Kahden herran joiden kanssa en koskaan ois uskonu istuvani yksin Tammarissa xP Ihan hassua taas.
Mutta mulla oli mukavaa.
Kaiken lisäksi kello on ton verran!
Ottaisin uusiksi koska tahansa! Mukavia sällejä molemmat!
Kiitos heille että piristivät minun perjantaita!
Ei tartte mennä Adalmiinaankaan joten tää perjantai onnistui sittenkin. Toivottavasti lauantaikin tuo tullessaan jotain uutta ja ihmeellistä :) Hyvä alku viikonlopulle.

np. Lauluyhtye Rajaton - Armottoman osa