Mitäkö kuuluu... voi mistä aloittaisin...
Aloitetaan vaikka niistä pirun töistä -_-
Jaksa enää. 20. päivään asti onneksi vaan. Ei enää kovin "pitkä" aika. Kyl se tästä. Toivon mukaan.
Adalmiinaa on jäljellä enää kaksi esitystä *snif* noo mut silleen ihan hyvä että loppuu ^^ saa hiukan hengähtää taas. Sunnuntaina luvattu sadetta -_- toivon mukaan ei kuitenkaan. Ollaan niin hyvin vältytty sateetta.
Tampere on aika nätti paikka tiesittekös :) ja mulla oli erittäin mukava viikonloppu Mr. Tampereen kanssa ^^ meen kyllä uudestaankin vielä!
Bändirintamalla on edelleen sama meininki. En oo voinu tehdä sanoja enkä harjotella mitään :( en ees treeneissä oo ollu *huoh* ja koneen äänet ei vieläkään toimi -_- toivon mukaan pian sais toimimaan.
Joululevy ei oikeen edisty ja nyt kun pianisti on sivarikoulutuksessakin. Joululahjatkaan ei taho oikeen edistyä. Mutta eiköhän se tästä vielä. Toivon mukaan ainakin.
Kovasti väsyttää koko ajan mutta se taitaa olla toi 5 aikaan herääminen -_- tai jotain muuta. Kovin kärttynytkin oon vähän turhan usein :( mutta terassilla tullu käytyä muutama kerta tässä nyt. Yksin ja seurassa. Ja ystävän kanssa käytiin uimassakin kummitätinsä luona Merimaskussa (aivan uskomattoman lämmintä vettä!) ja tarkotus ois perjantaina lähteä Ukiin synttäripirskeisiin ja sielläkin pitäisi uida! :D kyllä tää kesä tästä vielä etenee ^^
Mitäs vielä...
Kanankoivelle pitäis kirjettä kirjottaa myös :P 5.5 alottanu ja vieläkään päätyny postiin xP kattoo miten käy taas :D
Odottamisen arvosia on kontumiitti, tampereelle lähtö/miehen näkeminen, pirskeet, ja mitäs vielä... syksyn ja talven keikkailut. Millekkään festareille nyt tänä vuona päässy joten keikkasyksy ja -talvi tiedossa :) varmasti.