Noniiiiin!

Nyt saatiin äksöni.

Kontaktia on luotu.

Tapahtuma käytävässä:

Äiti oli lähdössä töihin. Oli jo valmiiksi kiukkusella päällä. Rappusissa vastaan tulee naapuri ja perässä Vieno Rouva. Äiti sanoo päivää molemmille. Vieno Rouva vastaa päivää. Kävelee ylös ja alkaa sieltä huutelee äitelle että "koskas te heitätte sen äijän ulo?" Äiti sanoo takasin että ei meillä edelleenkään asu ketään äijää. Jottain mutisi Rouva ja meni omaan asuntoonsa. Äiti lähti töihin.

Noh. Muutaman päivän päästä jatkuu laput

"B34 asukkaat!

Heittäkää toi häiritsevä "äijä" (epämääräistä sotkua luultavasti sana "ulos"). Hänellä ei ole aina oikeutta minua häiritä.

B40 asukas"
 

On kuulunut epämääräistä huutamista. Muutamat 8 aikaan aamulla, eri aikoihin päivällä. Patteria ei ole tietääkseni hakattu enää sen jälkeen kun huusin vähän kovempaa olkkarista että nyt loppu! 

Mutta tänään! Olin lähtenyt teatteriin kun äiti kuuli kun ovikello soi ja kauhee pauke oven takana. Menee toki avaamaan. Siellä Rouva on ja alkaa huuteleen että nyt loppu se mekkala. Äiti sanoo takasin että se mekkala tulee kyllä sieltä hänen puoleltaa. "No hänen täytyy huutaa kun se mekastus tulee hänen pää sisään että mikä tää tämmönen peli on. Heittäkää ne äijät sieltä pois" Äiti selittää että täällä ei ole ketään muuta kuin hän itse että tule vaikka katsomaan. "En varmana tule, ties mitä äijiä siellä on. Mikä nainen te oikein olette. Oletteko te jokin huora." Äitellä meinas mennä käämit ja korotti ääntäänkin ja oli kuulemma lähellä ettei hyökänny Rouvan kimppuun. On kuulemma isännöitsijälle Rouva kertonut että täällä ramppaa äijiä aivan järettömästi ja väitetään että asuu vaan äiti tyttärensä kanssa. 

Oli kyllä viimenen niitti äiteelle. Kun aletaan huorittelemaan. Isännöitsijälle menee huomenna ja vie laput mukanaan. Saa nähdä miten käy. Tuskin mitään. Mutta saisivat nyt edes lapsille ilmottaa että veisivät Rouva paran hoitoon tai jotain.Toi alkaa mennä jo vähän liiallisuuksiin -_-