Jahas ja taas! Eikö nää koskaan lopu -_-

Luinpa lehteä.
Unkarissa on käynyt junaturma.
Tapauksen takia liikenneministeri ja junayhtiön johtaja erosivat...
Kävivätkö he kopeloimassa junaa vai mitä? Jos kävivät niin sietääkin eroa... muuten... mitä järkeä? O_O Onnettomuuksia sattuu. Tuskin ministeri ja johtaja siihen pystyivät mitenkään vaikuttamaan. Jos tapahtui niin tapahtui.
Ihmiset hyvät! PYYDÄN teitä! Käyttäkää saatana sitä järkeä mitä teille on annettu. Alkaa oikeesti pikkuhiljaa potuttamaan tällaiset järjettömyydet.
Tiedän että ihmiset haluavat jonkun syntipukin. Mutta miettikää nyt vähän. Syyttäkää sitten vaikka Jumalaa jos jotain haluatte syyttää. Onhan Jumala kuitenkin "kaikkivaltias" ja jokaselle tapaukselle on "tarkoituksensa" joten siinä teille sitten vaikka syntipukki.
Tai mitä jos vain hyväksyisitte asian että tässä maailmassa sattuu onnettomuuksia ja kamaluuksia ja suurimmalle osalle ei edes voi tehdä mitään.
Kun tornado iskee tai tuuli kaataa puun joka rikkoo talon niin syytättekö te meterologia tai sääministeriä tai mikä lie?
Vai ymmärrättekö vain sen tosi asian että luonnolle ei pysty tekemään mitään. Ei edes ihminen vaikka monet niin luulevatkin. "Luonto löytää keinonsta".
Ehkäpä juuri nämä turmat ovatkin sanoma meille että olemme tuhoon tuomittuja. Luonto eliminoi meitä koko ajan pikkuhiljaa, kuten myös kohtalo. Johdamme kyllä itse itsemme tuhoon hyvää vauhtia joten luonnon ja kohtalon ei tarvitse edes vaivautua kohta.

Käyttäkää sitä järkeä!!