On se kiva kun Lilliäkin tarvitaan välillä ^^
Kaveri kyseli että voisinko heittää sen tytölleen kun hätätapaus. Oli riita tullut ja halusi juttelemaan. Sulosta :) totta kai minä lähden kuskiksi. Ei ollut edes pitkä matka ^^ Lilli on aina valmis auttamaan! Toivottavasti saavat asiat kuntoon.
Ei päästy Stam1nan keikalle -_- liput oli loppuun myyty. Sitten piti lähteä teatterilössin kanssa saunoilemaan mutta olis menny sen verran vaikeeksi että antaa olla. Huomenna pitää kuitenkin herätä jo 10 kirkkoon -_- En olekkaan ollut kirkossa sitten kahteen tai kolmeen vuoteen. Eikä kyllä haluttaisi nyttenkään. Ajatella että siskontyttö pääsee jo ripille O_O pelottavaa! Iso tyttö O_O Alkaa pelottamaan kun muistaa millanen ite oli kun ripille pääs ja se ei ees oo samanlainen kuin minä.
Noh... huomenna kuitenkin saa herkkuja ^^ ja toivon mukaan näkisi siskontytön poikakaverin xP ai ai odotan innolla :)

Kovasti tekisi mieli jo muuttaa... Löysin kaksi ehdokas asuntoakin jotka vaikutti kivoilta. Mutta totesin että pitää ensin olla töitä ennen kuin voin mennä vuokralle. Muuten ei tuu mitään. Mun rahat menee jo takuuvuokraan -_- ja sitten pitäisi elääkin -_- Täytyy siis etsiä töitä. Siispä Molliin mars!