Veli perheineen kävi ja meni. Hugo on poissa :( Aika hiljasta täällä nyt.
Veljenpojat on ihania <3 Näkispä niitä vaan vähän enemmän.

Eilen illalla oli jotain ihan omituista taas... joka paikkaan sattu (niinkuin nyttenkin -_-) ja itkutti. Tiiä sitten mistä kiikastaa taas -_-

Mä olen myös vähän helisemässä töistä. Kun en nyt oikeen tiiä mistään mitään -_- Työkkäri painaa päälle. Tosta DP:stä en tuu ikinä saamaan sen verran että pärjäisin joten pitäisi tehdä jotain muutakin työtä tai tehdä pimeesti etten menetä tukiani. Kesätöitä pitäisi ettiä. Mutta ensin pitäisi varmistaa toiselta pomolta että onko mulle karaokekeikkaa kesällä. Koska jos on niin sitten en ala kesätöitä ettimään. En meinaan voi tehdä sitten oikeestaan mitään muuta kuin töitä jos vielä neljännen työn otan. Adalmiina vie suurimman osan päivistä. Illat pitäisi sitten hoidella varmaan DP hommia. Bändiä pitäisi hoidella myös ja omaa elämää. Viikonloppusin (ehkä viikollakin) iltasin karaokekeikkaa... siihen päälle vielä jos hankkisin jotain iltaduunia niin soppa olis ehkä valmis... mutta mä tarvitsisin rahaa kyl... Haluun sen kämpän! Mutta tosiaan jos nyt hankin niin kaikki säästöt menee takuuvuokraan ja siinä se. Ei pysty elämään enempää.

Okei... stressaan tota työ juttua. Ja siihen päälle se kun väsyttää aivan järettömästi koko ajan -_- niin onko ihme että itkuttaa? Ja siihen päälle vielä että joka paikka kolottaa... ja sitten se kun on tylsää eikä oikeen tiiä mitä tekis vapaina hetkinä taaskaan ja kun ei oikeen oo taaskaan ketään kenen kanssa menis jonnekin ja tekis jotakin. Eikä oo läheisyyttä taaskaan -_- ei ketään ketä rapsuttais. Eikä hetkeen oo taaskaan tapahtunu mitään uutta, yllättävää ja ihmeellistä.

Kattoo mitä tää viikko tuo tullessaan. Ehkä lähden Ukiin piristämään parasta kaveria... ellei jotain ilmaannu... kattellaan mitä tapahtuu. Viikko on vasta alussa.

Ai niin ja se ennakkotehtäväkin... ei vaan jaksais -_- mutta pitäis tehdä. Kohta tulee kiire. Huomenna viimenen päivä aikaa tehdä se. Keskiviikkona pitää olla postissa ja yhteishaku lähetetty

Plöf sanon minä!